Ja està en marxa la 12a edició del concurs literari Ficcions

a Actualitat/Ciència/Cultura/Espai Creatiu/JR Go/Persones Extraordinàries/Talents Ocults/Vida

Els estudiants tindran temps per registrar-se fins al 8 de febrer

Ficcions torna a posar-se en marxa. A partir de l’1 d’octubre, tots els estudiants interessats de segon cicle d’ESO, Batxillerat i CFGM de Catalunya, Illes Balears i País Valencià poden registrar-se i participar en la 12a edició del concurs literari Ficcions. Els estudiants tindran temps per registrar-se fins al 8 de febrer i hauran de crear una història de tres capítols. La participació pot ser individual o en grups de fins a tres persones. L’any passat vam aplegar a més de 3.800 estudiants, una xifra rècord en l’històric del certamen. Us atreviu a superar-la aquest any?

Si voleu participar cliqueu aquí: https://www.ficcions.cat/ficcions/