re-evolució

a Sin categoría

Al 25-N va ser el dia contra la violència masclista. Durant el dia es van celebrar diferents actes i va haver-hi molta repercussió a les xarxes socials. Desde l’1 de gener del 2003 s’han denunciat les morts de 1028 dones. Sembla que hi ha gent que es pensa que no és per tant o que aquestes dades queden molt lluny però en realitat no és així. La violència masclista està normalitzada a la nostra societat, tothom ha tingut una amiga que ha tingut un novio possessiu, molts cops així comença la violència i n’hi ha de molts tipus i moltes d’elles a l’estar acostumades i viure-les cotidianament ens costen més identificar-les o fins i tot no les considerem com a violència. És habitual mirar les notícies i escoltar algun cas sobre la violència, ho veus com un número i una notícia més fins que penses que et pot passar a tu o a una germana una amiga o qualsevol dona que t’importi pel simple fet de ser una dona.

S’ha de seguir sortint al carrer a lluitar pels nostres drets abans de que tornem a retrocedir. Endinçar-nos totes en un sol crit perquè la societat ens recolzi millorant les coses i no només amb paraules. Estem cansades que no s’ens escolti.