Perills de la joguina sexual de moda que no sabies

a Opinem/Vida

És molt probable que coneguis l’última tendència en la masturbació femenina: el satisfyer, doncs en aquestes últimes setmanes no se n’ha deixat de parlar.

És veritat que gràcies a aquesta nova moda, i la visibilització que li han donat algunes influencers, l’estimulació dels genitals femenins ha deixat de ser un tabú. Però creiem que és convenient que també se sàpiga que existeix una part negativa.

Segons un estudi, fer un ús excessiu d’aquest objecte pot provocar que a la dona li costi arribar a l’orgasme si no és amb el satisfyer, ja que les dones acostumen a arribar a l’orgasme en un moment i de forma molt poc variada.

És per això que creiem que el millor és utilitzar aquesta eina de masturbació sense abusar-ne per no patir les conseqüències.