Celebrem el Dia escolar de la no-violència i la Pau a l’escola

a Actualitat/Cultura/Vida

Aquest any s’han reunit tots els cicles del centre

El dia 30 de gener, a l’Escola Pia celebren el Dia escolar de la no-violència i la Pau. Commemoren la mort de Gandhi ja que va ser una figura clau de la lluita pacífica.

Aquest any s’han reunit tots els cicles de la nostra escola a la plaça Santa Anna, des dels mes petits (P3) fins als més grans, (Cicles i Batxillerat). L’activitat d’aquest any consistia en personalitzar unes banderes tibetanes recordant, per exemple, la importància de les desigualtats socials. Dins del seu lema “planta’t”. Per últim alguns alumnes s’han atrevit a cantar i/o tocar algun instrument.

Aquest dia es una ocasió molt especial per tots, ja que es un dels únics cops que es reuneixen tota l’escola, i també els recorda importància de tenir un món sense violència.

Hola, em dic Txell, tinc 14 anys i sóc de Mataró. Em considero una nena extrovertida i inquieta. Monto a cavall des dels 6 anys. Fins aquest any feia ballet, però ho he hagut de deixat per falta de temps. Estudio angles desde petita. El que mes m’agrada és fer noves amistats i viatjar.

Hola, mi nombre Txell, tengo 14 años y soy de Mataró. Me considero una niña extrovertida e inquieta. Monto a caballo desde los 6 años. Hasta este año hacía ballet, pero lo he tenido que dejar por falta de tiempo. Estudio ingles desde pequeña. Lo que más me gusta es hacer nuevas amistades y viajar.

Hello, my name is Txell, I'm 14 years old and I'm from Mataró. I consider myself an extroverted and restless girl. I do horse riding since I was 6 years old. Until this year I have done ballet, but I had to leave it for lack of time. I have studied English for 12 years. My favourite thing to do is making new friends and travel.