Exposició del 75è aniversari de Auschwitch

a Actualitat/Vida

Les dones que van fer història

Aquests dies s’està celebrant el 75è aniversari de l’alliberament dels presoners i presoneres d’Auschwitz. Des de l’escola s’ha volgut fer una exposició per donar veu i visibilitat, que la gent de la nostra edat conegui aquest fet tan important.

Durant una setmana els alumnes d’aquesta optativa han estat treballant en aquest projecte.

A partir de 6 grups de treball, s’han dissenyat 10 murals. En cadascun d’ells apareix escrit un petit resum amb la biografia de 10 dones que van ser víctimes i preses d’Auschwitch. Apareix l’edat de naixement, mort i la seva experiència al camp d’extermini.

Fer aquest projecte ha estat molt interessant, ja que ens ha ajudat a entendre part de la història i posar de la nostra part perquè no es torni a repetir.