Confinen la classe de 4t per un cas positiu de Covid-19

39 views

La classe de 4rt E es confina durant els pròxims 10 dies

El diumenge 18 d’octubre ens vam aixecar amb una notícia impactant, a la classe de 4t E hi havia hagut un positiu per Covid-19. Aquest positiu va ser confinat prèviament el dimarts, i en fer-se la prova per Covid-19 va sortir positiu. Posteriorment al confinament del positiu, 3 alumnes més van ser voluntaris per confinar-se a casa, ja que d’alguna manera van estar amb contacte estret amb l’alumne confinat, tot i que en aquell moment no se sabia encara el resultat de la prova de Covid-19.

El diumenge van notificar del positiu a l’escola, l’alumne i a la classe de 4t E i per tant es va haver de recórrer al confinament de la classe.

Avui està sent el primer dia de confinament com a dia laboral, per tant els alumnes estan fent les classes virtuals amb els professors, mentre les altres classes no estan confinades.

L’opinió que tinc sobre el confinament que ens han fet fer a la classe de 4t E és que em sembla just, ja que vam estar en contacte estret amb posterior positiu. Tot i que no he acabat d’entendre al 100% el per que del no confinament a la classe de 4t A, ja que ells també van tenir un cas positiu.

Sobre les classes virtuals, com ja sabem és l’única opció que hi ha actualment, i no és que m’agradi molt, ja que se solen fer molt pesades i en alguns casos avorrides. Un altre punt amb el qual no estic d’acord és que seguim tenint exactament el mateix horari de l’escola i la feina que haurem de fer durant la setmana no la sabem fins a l’hora de la feina amb el professor. Penso que això és un punt negatiu, ja que no ens podem organitzar lliurement com ho fèiem durant la quarantena. El fet de tenir la feina ja el primer dia era un punt molt positiu per mi, però ara ens hem d’organitzar segons les videotrucades i durant la majoria d’aquestes no farem els treballs en aquella hora, ja que el professor estarà explicant.

close

El més recent

La velada del año

El passat dimecres 26 de Maig, es va celebrar “La Velada del año” organitzada per el

Comença l’Eurocopa

L’Eurocopa 2020, ajornada a 2021 per l’arribada de la pandèmia que va paralitzar per mesos totes