Com està afectant diàriament el virus a les escoles catalanes?

15 views

A part d’estar vivint una crisi sanitària i econòmica, també estem vivint una crisi en l’àmbit educatiu

Des de l’obertura dels centres educatius a mitjans de setembre, no han parat d’augmentar els contagis, especialment a l’àrea de Barcelona. A part de les empreses i els centres sanitaris, les escoles es veuen altament afectades per assolir els objectius del pròxim curs.

Aquest passat mes de setembre les escoles van iniciar el curs presencialment després de més de sis mesos, en els quals el curs no es va pas aturar, sinó que es van seguir les classes de manera telemàtica. A causa de l’augment de contagis després de l’estiu i després d’haver obert els centres educatius, hi ha moltes escoles que s’han vist afectades de manera que molts grups han estat confinats. Algunes ja han estat tancades i d’altres estan a l’espera de fer-ho. Pels alumnes, però, és un inconvenient, ja que al final del curs no hauran assolit tots els coneixements com els hi pertoca, però això no és l’únic que els preocupa.

Els centres educatius han hagut d’assolir diferents mesures pel que fa a la seguretat dels alumnes. Algunes de les quals són: portar la mascareta tapant el nas i la boca, mantenir la higiene, intentar mantenir la distància de seguretat,  relacionar-nos amb el menor nombre d’alumnes i professors, i intentar mantenir les aules i/o espais tancats ventilats.

close

El més recent

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El