El coronavirus s’expandeix per Mataró

5 views

Avui en dia, a Mataró, hi ha més de 75 classes d’alumnes confinats, això es deu a la gran quantitat de casos: avui són 2000 casos de covid-19 actius, i la meitat aproximadament estan localitzats al Nord-Oest de Mataró, el barri de Rocafonda

Hem pogut veure que en els últims dies les mesures del coronavirus s’han hagut de reforçar, ja que el virus està en la seva segona onada, i alguns científics avisen que aquesta serà més dura i forta que la primera.

Això està sent un pal molt gran a l’economia nacional, ja que el fet de tancar bars i restaurants a les nits redueix a la meitat els seus ingressos. Però aquesta mesura és comprensible, ja que les festes nocturnes eren el principal focus, ja que provocaven molts casos entre joves de la nostra edat.

Alguns de nosaltres hem estat confinats durant 10 dies a causa d’un cas positiu de Coronavirus a la nostra classe.

Expliquem algunes de les experiències dels alumnes:

La meva experiència ha sigut semblant a la que ja vaig tenir al mes de març, tot i que haig de comentar que ho he portat una mica diferent, ja que durant la quarantena d’abans em distreia menys, en canvi l’actual ha estat més pesada, però l’he portat bastant bé.

Odran

La meva experiència va ser una mica estranya, ja que seguíem exactament el mateix horari que fèiem normalment a les classes presencials i se’m va fer pesat tantes hores seguides veient l’ordinador tota l’estona. Se’m va fer una mica menys pesat que a la quarantena, però tot i això no ho he portat malament.

Guillem

La meva experiència va ser estressant, ja que jo ho passo malament tancat tants dies perquè necessito caminar i no tinc gaire espai a casa meva, també les classes van ser una mica dures, ja que seguir l’horari normal és esgotador i molt difícil. Va ser una quarantena esgotadora, però almenys vaig estar sol i tranquil.

Victor
close

El més recent

Qui ajuda avui en dia?

Humanity Wings l’associació que vol canviar la situació actual Humanity Wings, és un projecte que va