Adopta un gall d’indi

34 views

Acció de gràcies i galls d’indi s’han convertit en sinònims. 46 milions són assassinats només per aquesta celebració 

Malauradament, la manera com ens han ensenyat a celebrar és perjudicial per als animals, les nostres comunitats i la terra.

A “Farm Sanctuary” (un santuari d’animals de granja), inspiren a la gent a pensar diferent sobre els animals, especialment en el seu projecte “Adopt a Turkey Project” han animat a milers de persones a rescatar galls d’indi, en lloc de menjar-ne.

Per a una donació única de 35 dòlars, es pot adoptar simbòlicament un gall dindi rescatat o patrocinar tot el ramat per 150 dòlars.

Els animals de granja són les criatures més maltractades de la Terra

S’estima que 77,047,000,959 animals terrestres van ser sacrificats a tot el món per a l’alimentació en 2018. Molts es van criar en granges industrials, que maximitzen els guanys de l’agroindústria a costa dels animals, el medi ambient, la justícia social i la salut pública.

A més a més, causa els problemes següents:

Malmet els animals

Lluny de les pastures idíl·liques que es mostren en els anuncis, les granges industrials solen estar formades per un gran nombre d’animals criats en confinament extrem, que pateixen doloroses mutilacions i són criats per créixer ràpidament i grans abans de ser sacrificats a una edat primerenca.

Malmet el nostre planeta

La ramaderia produeix quantitats sorprenents de deixalles i gasos d’efecte hivernacle, contaminant la nostra terra, aire i aigua i contribuint al canvi climàtic, la degradació de la terra i la destrucció d’ecosistemes.

Malmet els treballadors i les comunitats

Els empleats pateixen llargues hores de treball, corren un alt risc de patir traumes físics i mentals i reben un salari nominal. Sovint, les instal·lacions es troben en comunitats de color amb baixos ingressos, que experimenten problemes de salut a causa de les pràctiques tòxiques de l’agroindústria.

Malmet la nostra salut

Els aliments, les hormones i els antibiòtics utilitzats en les granges industrials posen als humans en risc de contraure malalties cròniques, obesitat i bacteris resistents als medicaments, i representen l’amenaça de brots importants de malalties zoonòtiques.

close

El més recent

El terror del futbol

Què ha passat? Recentment, s’ha publicat una notícia molt important relacionada amb el futbol: s’ha creat