‘Pla B’ per St. Josep de Calassanç

35 views

El clima ens ha complicat la sortida per St. Josep de Calassanç

Com hem pogut saber aquesta última setmana, el temps ha canviat a un clima més fred i això ha portat pluja; pluja que el 27 de novembre no ens deixarà gaudir del dia de St. Josep de Calassanç.

Hem sentit que hi haurà un ‘pla B’ que no inclou fer l’activitat proposada per cada grup d’alumnes i a cada classe: aquesta activitat en un principi està planejada pel pròxim divendres, tot i que, si segueix aquest temps meteorològic es canviarà. En aquest sentit esperem poder fer l’activitat.

El ‘pla B’ en un principi consistiria en fer classe normal tot el dia. També podria ser que el ‘pla B’ fos veure vídeos sobre Sant Josep de Calassanç i/o fer activitats relacionades amb el tema, com per exemple fer un canva explicant la història de Sant Josep amb imatges… Fer una activitat cooperativa de dibuixos i fer un cartell amb una cartolina i posar els dibuixos per ordre per veure la història.

close

El més recent