Qui ajuda avui en dia?

122 views

Humanity Wings l’associació que vol canviar la situació actual

Humanity Wings, és un projecte que va sorgir ara ja fa 4 anys com a producte d’un treball de recerca d’unes alumnes de l’Escola Pia Mataró.

Com ens explica un dels membres de l’associació, aquest té dos objectius fonamentals: un d’ells és conscienciar la gent i que la gent sàpiga què està passant al món respecte als refugiats i l’altre és actuar directament al camp de refugiats.

Humanity wings, és una associació sense ànim de lucre i ja compta amb unes 15 persones al capdavant i més de cent socis. És una associació que amb els anys, ha anat tenint més presència i ha anat creixent, tot i que encara segueix sent una associació petita. 

Aquest projecte m’aporta felicitat, em va canviar la vida la primera vegada que ho vaig veure i sento com que estic fent una cosa que val la pena.

Pep Carbó, un dels 15 integrants de l’associació

No us quedeu sense fer res!, les persones externes al projecte poden ajudar en molts aspectes també, només cal que us poseu en contacte amb l’associació i ells us explicaran varies maneres de col·laborar! 

Fet per: D.E, L.B, M.P, C.L, i B.C

close

El més recent

El terror del futbol

Què ha passat? Recentment, s’ha publicat una notícia molt important relacionada amb el futbol: s’ha creat