La segona temporada de ‘Merlí’ acaba i els actors ens expliquen com

/
27 views

Els actors de la sèrie es troben amb els reporters de Junior Report i ens donen detalls sobre la segona i última temporada de Merlí Sapere Aude

Sens dubte, la sèrie “Merlí” ha tingut una repercussió de gran magnitud entre els joves (i no tan joves) que van poder gaudir les emissions de cada dilluns entre el 2015 i 2018. Ressaltava sempre per tractar temes controvertits i realistes com els que ens podem trobar al dia a dia d’un adolescent qualsevol.

Tant és així que en finalitzar l’antiga sèrie de TV3, després de tres intenses temporades, els fanàtics es van quedar amb ganes de més, i l’any 2019 es va estrenar l’Spin Off “Merlí Sapere Aude” d’un dels dos protagonistes: el Pol Rubio (Carlos Cuevas); començant la seva carrera universitària. L’èxit d’aquesta producció es veu reflectit en la nova 2a temporada, estrenada el passat mes d’abril. Per aquests motius, l’equip periodístic Junior Report va organitzar una quedada entre redactors de les escoles adherides a les revistes RED i els actors que donen vida a l’Oti i l’Arnau: la Clàudia Vega i el Martí Atance. Ambdós personatges apareixen quan en Pol comença la carrera de Filosofia i li fan costat en els seus problemes, sobretot l’Oti.

Els actors Clàudia Vega i Martí Atance es presenten a ‘La Quedada’ de Junior Report – VPJ

Amb nervis i ganes, ens vam reunir a Blanquera, a la facultat de Comunicació de l’Universitat Ramon Llull. Allà ens esperaven entusiasmats la Clàudia i l’Arnau. Després de donar-nos les indicacions necessàries, vam donar peu a l’entrevista.

“Mai m’he sentit discriminada en la meva carrera com a actriu per ser dona”

Confessava la Clàudia Vega, alleugerida per tenir la sort de no presenciar cap escena masclista. 

“Hem de tenir una bombolla on tots sigueu igual, on podeu ser vosaltres mateixos i podeu desfogar-vos completament.”

Ens aconsellava en Martí, molt satisfet del seu entorn i els seus estimats

“Aquesta temporada va de “la por”, la por amb dues cares: la que pateixes i la que gestiones per superar-la.

“No som els mateixos quan ens tanquem a l’habitació i ens parem a pensar”

“Per acabar, el creixement està molt present. Tots prenen decisions en contextos que mai imaginarien que tindrien, cadascú pren el seu camí.”

Així ens descrivien aquesta temporada amb 3 adjectius.

“ Ens hem fet moltes i moltes PCR, cada escena de sexe o que ens obligava a apropar-nos, PCR”.

Comentava la Clàudia, que ens explicava que ha sigut tot un repte gravar en pandèmia.

En diferents rondes, cada escola assistent va presentar la seva pregunta als integrants de Merlí, que van respondre el millor que podien i amb tot l’afecte. Es van mostrar agradables i atents a tot l’equip Junior i tot el que dèiem. Des d’anècdotes, passant per ídols i icones del cinema, a reflexions sobre la trama de Sapere Aude. Van compartir cada detall sobre la seva experiència de gravar en una situació de pandèmia i com van poder portar aquests moments tan difícils per tots. L’entrevista va ser gravada des d’un inici fins al final, així que si els més curiosos voleu escoltar tota la conversa, la trobareu penjada a les nostres xarxes socials. 

Agraïm molt l’esdeveniment que hem presenciat i a la revista Junior Report per donar-nos sempre que pot més i més oportunitats d’exercir com a periodistes professionals i esperem ansiosos més quedades com aquesta, per tornar a gaudir el món del periodisme!

close

El més recent

Terror a Itàlia

Diumenge passat, un accident de telefèric al nord d’Itàlia va matar 14 persones i va deixar