La fira, l’esdeveniment més esperat?

16 views

Anys enrere, la fira de Mataró ha sigut l’esdeveniment més esperat pels més petits. Aquesta fira fa més de 50 anys que existeix i segur que tots nosaltres hi hem anat alguna vegada! Sempre havia començat el primer dilluns de la segona Pasqua, aquell dia era el millor de tots pels més petits, ja que no anaven a l’escola i feien festa. Però aquest any no ha pogut ser…

Mataró año 1979, en primer... - FOTOS ANTIGUAS DE LA FERIA. | Facebook
(Foto de la fira de Mataró l’any 1979)

Mataró tornarà a tenir Fira d’atraccions aquest 2021! L’esdeveniment se celebrarà al Nou Parc Central de l’11 al 20 de juny. Com és obvi, hi haurà limitacions de cara a complir amb la normativa anti-Covid, com ara el control d’aforament al 30% a l’entrada i sortida al recinte (que serà tancat i caldrà complir les mesures del Procicat). Aquesta fira és molt esperada, ja que l’any passat es va haver de cancel·lar per la covid-19 i aquest any s’ha endarrerit la data.

Fet per: Sergi, Simó, Pere, Ilias, Bruno, Martina

close

El més recent

Terror a Itàlia

Diumenge passat, un accident de telefèric al nord d’Itàlia va matar 14 persones i va deixar