Terror a Itàlia

36 views

Diumenge passat, un accident de telefèric al nord d’Itàlia va matar 14 persones i va deixar a un nen de 5 anys com a únic supervivent

La infraestructura es troba a la regió del Piemont i connecta la ciutat de Stresa a la vora del llac Major amb la muntanya Motaroni. El propietari de la infraestructura i el personal tècnic responsable, van permetre obrir-lo al públic tot i sabent que s’havia desactivat intencionadament el fre d’emergència d’una de les cabines per reparar l’anomalia.

Ara s’enfronten a càrrecs d’homicidi múltiple deliberat, negligència en desastres i retirada d’eines per evitar accidents de treball. El propietari del telefèric va dir que des de feia dies que funcionava així, però no s’esperaven que el cable es trenqués.

El petit de 5 anys, Eitan Moshe Biran, va perdre en l’accident als seus pares, al seu germà de dos anys i als seus avis materns, tots ells originaris d’Israel. Fonts mèdiques de l’hospital infantil Regina Margherita, on està ingressat, van anunciar que durant aquest dimecres despertaran a l’infant del coma farmacològic induït en el qual es troba. El director general de l’hospital on es troba ingressat ha confirmat que el nen no ha patit danys neurològics i la preocupació més gran és el politraumatisme patit a l’accident: després de lliscar a més de 100 quilòmetres per hora, la cabina va sortir catapultada, va xocar contra el terra i va rodar muntanya avall fins que es va aturar en xocar contra uns arbres.

La caída de un teleférico provoca 13 muertos en Italia

Fet per: Sergi Plana, Pere Alemany, Martina Azor, Ilias el Harrak, Simó Segura i Bruno Mas de xaxas

close

El més recent