Arrenca la nova redacció d’Epia Santa Anna Mataró

L’Escola Pia Santa Anna es reincorpora al projecte de la revista digital per explicar l’actualitat del centre i del Maresme

Júlia Lobera, Clara Conesa, Paula Gual, Carla Solà

El dimarts 14 de setembre es va reprendre la revista escolar digital Epia Santa Anna Report, a Mataró. El centre torna a posar en marxa la revista amb una nova redacció d’estudiants que publicaran articles sobre temes d’actualitat i de proximitat que trobin d’interès. Seran un conjunt de 19 alumnes de 4t d’ESO, dividits en cinc grups i que treballaran diversos gèneres periodístics com la notícia, l’article d’opinió, l’entrevista i la crítica.

Per organitzar la redacció hi ha diverses figures: un director/a, que és el responsable de coordinar les accions; un responsable de la redacció, que s’assegura que la reacció tingui l’estructura correcta; de documentació, encarregat d’assegurar-se que l’equip es documenti a través de fonts fiables; de fotografia, responsable de fer fotos; de maquetació, encarregat de l’estructura tècnica de l’article en la plataforma; i de revisió, responsable de la revisió de l’article que comprova que hi hagi tots els requisits i no hi hagi cap falta d’ortografia.

La revista compta també amb dues xarxes socials per publicar les notícies d’actualitat:

Twitter: @santaannareport Instagram: @epiasantaannareport