//

De l’escola a Catalunya Ràdio

Firmat per Ariadna Pérez, Núria Olóriz, Paula Fornies, Neus Castanyer i Martina Maretta

El darrer dimarts 10 de maig, els alumnes de l’Escola Pia de Mataró vam realitzar una visita virtual a Catalunya Ràdio (Barcelona). Era presentada per la Juliana Canet i Roger Carandell, i van explicar els diferents programes de la ràdio. Des del Matí de Catalunya Ràdio amb Laura Rosel, fins a El suplement amb Roger Escapa.

La visita va ser força interessant, però hauríem preferit anar-hi presencialment per viure-ho més en primera persona. Tot i això, vam trobar molt curiós el funcionament de Catalunya Ràdio, com per exemple, el control central, el “cervell”, és a dir, el qui emet les gravacions i controla tots els sons.

De tots els programes que ens van presentar, el que més ens va agradar, va ser Adolescents XL, ja que el vam considerar molt dinàmic i espontani. Ja el coneixíem d’abans i ens agraden molt les entrevistes i converses tan naturals que tenen amb els artistes.

En acabar el “tour”, vam fer un Kahoot per posar a prova tot el que havíem après. Va haver-hi preguntes molt concretes de cada programa i d’altres més generals. 

En resum, va ser una visita molt completa, tot i ser d’una hora i de forma telemàtica. En molt poc temps vam veure la majoria dels estudis i els presentadors ho feien encara més amè.