/

El comiat, i la festa que ens espera

El pròxim 22 de juny finalitza el curs 2021-2022, per tant, una nova generació de 4t d’ESO acaba l’etapa i hi haurà una petita festa de comiat

Aquesta petita celebració començarà a les 20:00 de la tarda, s’iniciarà amb els diferents discursos que hem preparat els alumnes i algun professor. Tot seguit es veuran els vídeos de cada una de les classes, on recordarem aquells moments més especials d’aquesta etapa.

Aquest comiat serà molt important per a nosaltres, ja que és la finalització d’una gran etapa. Han estat quatre anys plens d’emocions, en els quals ens hem fet grans i hem hagut de superar molts obstacles, i estem contents de poder celebrar-ho tots junts.

La festa no para, seguirà amb un bon ‘pica-pica’ acompanyat de música i alguna activitat.

Per acabar la celebració, el professorat ens ha preparat una sorpresa amb molta dedicació, la qual tenim moltes ganes de descobrir. 

Estem molt segurs que serà una gran experiència que no oblidarem mai. I estem molt agraïts a tots els professors que ens han acompanyat en aquesta etapa.

Tot i haver-hi passat uns anys una mica diferents, una mica durs, i on ens hem hagut d’adaptar constantment, és una alegria poder reprendre la tradició d’acomiadar a qui acabem quart d’ESO. Poder acomiadar-nos en condicions i tornant a la normalitat és un complet descans.