El projecte “ARA ET TOCA A TU!”

El passat dijous 9 de juny ens vam reunir amb el Jordi Esteve, tutor del projecte, i tres alumnes per entrevistar-los sobre el seu treball “ARA ET TOCA A TU!”. Aquest està relacionat amb l’ajuda d’una residència d’avis habitada a Mataró, “residència Torre Llauder”. Els divuit avis que viuen allà no es poden permetre pagar la residència i els alumnes estan intentant ajudar-los econòmicament. L’any que ve volen seguir amb aquest mateix projecte.

Primer vam parlar amb les tres noies, que fins ara estan fent el Grau Superior de Publicitat i Màrqueting al centre. Elles són unes de les que han participat en el projecte junt amb els companys que també estan cursant el mateix grau. Estaven dividits per departaments i cadascú tenia un càrrec per responsabilitzar-se. El que elles estaven destinades a fer eren les comunicacions audiovisuals.

Han tingut diferents imprevistos i problemes durant la realització del projecte, ja que en tenir diferents càrrecs, si algú no portava la feina al dia, això endarreria a tothom. 

Una altra dificultat és que aquest projecte va arribar a poca gent. Van fer un compte d’Instagram, i només van aconseguir uns 200 seguidors aproximadament.

Encara que hagin sortit problemes a l’hora de portar-ho a terme, en Jordi Esteve està molt content amb els seus alumnes, ja que s’han esforçat perquè tot hagi sortit, i està content amb la feina que han fet i els alumnes han après moltes coses mentre el duien a terme.

Ells esperen poder-lo continuar l’any que ve. El que encara no tenen clar és si seran els mateixos alumnes qui donaran aquesta continuïtat o seran els nous que entrin. Aquest projecte ha de seguir creixent.