/

La cafeteria, un nou espai a l’escola on gaudir de la calma

Firmat per Maria Culebras, Laia Gil i Nina Padrosa

Aquest any l’Escola Pia Santa Anna ha inaugurat una cafeteria. Es tracta d’un espai acollidor on es pot beure, menjar i comprar aliments o begudes. És un projecte actual, modern i que creiem que se’n podrà fer un molt bon ús per part dels estudiants, treballadors, professors… 

És molt recent, per això encara s’estan fent proves de com poder organitzar-se i que no s’acumuli molta gent, per tal de poder fer l’estada més agradable per a tothom. De moment només hi poden anar els estudiants de batxillerat en horari escolar, i s’ha assignat un dia de la setmana a cada classe d’ESO, en què es pot baixar a esmorzar durant l’estona de l’esbarjo. Evidentment, l’alumnat pot fer ús de la cafeteria fora de l’horari escolar (després de classes pots quedar-te a berenar, estudiar, etc.).

Nosaltres creiem que és una gran idea que pot facilitar molt la vida dels alumnes i els docents oferint un espai tranquil on es pot consumir qualsevol mena d’aperitiu, i s’hi pot treballar, tant individualment com col·lectivament.  El preu és molt assequible per tal que estigui a l’abast de tothom. La decoració és molt agradable. Han convertit un espai relativament reduït, en un altre d’ampli, amb moltes taules, alguns sofàs, etc. 

Per concloure, com a experiència personal si sou alumnes de l’Escola Pia Santa Anna, us recomanem a fer-ne ús i passar una bona estona gaudint de les noves instal·lacions.