La importància de redactar una revista escolar

Que opinem de les revistes escolars? Es positiu?

Firmat per Maria Feliu, Lucia Sierra, Hiba Hadri

Els centres escolars disposen de revistes a la biblioteca per tal que els alumnes facin les consultes pertinents sobre temes específics. Enguany, el projecte de la revista escolar digital (RED) ens apropa a conèixer de més a prop l’entorn d’aquest mitjà de comunicació. Per a nosaltres, és una font d’aprenentatge i de cultura.

Aquesta revista digital és una manera que ens permet expressar-nos i dir tot el que faci falta. Podem donar el nostre punt de vista de tot el que passa i ens podem informar de tot. Com que aquest projecte es fa de manera cooperativa, els alumnes aprenem a treballar en grup; i alhora la importància del compromís i a ser més responsables. També una revista escolar serveix perquè els pares s’informin del dia a dia i s’adonin de com estan els seus fills al centre.

Definitivament, elaborar una revista escolar és un projecte educatiu ple d’avantatges i que permet millorar la relació entre els companys i ajudar-los en molts altres aspectes; a banda d’estar informats i fer que la informació es comuniqui a la resta.