/

L’entrepà solidari torna a l’escola després de dos anys

Firmat per Eric Colomer, Arnau Illas, Blai Agustí, Marc Cuenca i Mario Pausas

Després de dos anys on l’activitat de l’entrepà solidari s’havia aturat per la pandèmia, l’Escola Pia de Catalunya decideix tornar a activar-la.

Aquesta activitat consisteix que cada divendres els professors donen un entrepà als alumnes que l’han demanat, i els diners que aconsegueixen amb aquests entrepans van dirigits a escoles pies de Catalunya per subvencionar a alumnes que no tenen prous recursos per seguir estudiant.

La durada d’aquest esdeveniment són 7 setmanes, on cada divendres donen l’entrepà als alumnes que l’hagin sol·licitat. El passat 25 de febrer, van fer la primera tanda, que va tenir molt èxit ja que molts alumnes van solicitar-lo (amb un preu de 2 euros). Això si, el pa no va agradar als estudiants i per aquest motiu, l’escola ha decidit canviar-lo des de la segona setmana, ja que les demandes semblaven haver baixat una mica. Tot ha tornat a la normalitat i desde l’escola estan molt contents pel funcionament d’aquesta activitat.

A nosaltres ens sembla molt interessant que es faci aquest projecte, ja que ens sembla una manera molt original de recaptar diners per una causa concreta.