Mataró celebra el Shopping Night per donar vida al comerç

El passat 22 d’octubre, les botigues de la ciutat van obrir fins a mitjanit amb un 10% de descompte per a tots els clients

Firmat per Júlia Lobera, Clara Conesa, Carla Solà i Paula Gual

El passat divendres 22 d’octubre va tenir lloc l’esdeveniment proposat per la NEM (Negoci i Empresa Mataró) on les botigues de Mataró estaven obertes fins a mitjanit. Els carrers estaven decorats amb els colors de la shopping night (blau, rosa i blanc); hi havia música per ambientar la festa i food trucks que servien menjar. Durant tota la nit, Mataró va estar plena de gent per celebrar i donar suport al comerç de la ciutat, que oferia un 10% de descompte per a tots els seus clients.

Molts establiments estaven acompanyats de música en directe i DJ’s per aconseguir una nit més emblemàtica i divertida. Actuacions a la plaça Santa Anna i de les Tereses on hi havia un grup de Sevillanes, que acollien molt de públic, i una parella de persones disfressades amb xanques als peus que es feien fotos amb la gent que hi havia al carrer i, d’aquesta manera, ajudava al comerç.

Aquesta innovació, acompanyada de ritme i gent, va fer que Mataró tornés a cobrar vida i fos una nit plena de ritme, sabors, moda, màgia i cultura!