/

Un Dragon Khan d’emocions a Port Aventura

Firmat per Irene Bellido i Carol Moreno

Els dies 20 i 21 d’abril els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Pia Santa Anna Mataró van gaudir d’una estada a Port Aventura. Es pot dir que les colònies van començar el 20 d’abril. 

Un cop vam arribar a l’hotel de Port Aventura vam deixar l’equipatge, i després d’això vam anar directament al parc. Tots estàvem gaudint de les atraccions, però just a l’hora de marxar es va posar a ploure. El primer dia va ser tot un èxit. Estàvem tots supercontents en sortir del parc. No vam haver de fer massa cues i vam poder pujar a força atraccions. Un cop a l’hotel ens vam dirigir al menjador per sopar, on hi havia bufet lliure. L’hora del sopar era de 19:30h a 20:30h, trobàvem que era molt aviat, ja que no estàvem acostumats a sopar a aquella hora. Després de sopar vam baixar a recollir l’equipatge i ja ens en podíem anar a les nostres habitacions. Cada habitació estava composta per quatre membres. La nit va ser una mica moguda, ja que alguns estudiants van estar fent soroll, i això va molestar a alguns dels allotjats a l’hotel.

El segon dia vam tenir menys sort, perquè va ploure durant tot el dia i va haver-hi més gent. A conseqüència d’això hi havia més cua a les atraccions. Cap a les 19:00h ens havíem de dirigir a l’hotel per agafar les maletes i marxar amb l’autobús escolar a Mataró.

En conclusió, per a nosaltres va ser una bona experiència. Tot i que el temps no va acompanyar. Va ser una bona sortida i ens ho vam passar molt bé.